Huonekalujen metsästystä

Olen etsinyt huonekaluja tulevaan kohteeseen ja kun astuin Turussa Marickenin myymälään rakastuin. Näin tämän ihanan kirjoituspöydän ja tiesin heti että avain kohteeseen oli löytynyt. Minua palveli aivan ihana myyjä. Sain todella mahtavaa palvelua, niin kuin aina Marickenissä.

Kirjoituspöydän myötä päädyin myös valitsemaan alla olevan tuolin, sohvapöydän ja senkin. Kaikki nämä huonekalut kuuluvat Casø-sarjaan. Näet näitä kun kohde valmistuu!

Sohvapöytä Casø 500, 125 x 70 x 50 cm. Senkki Casø 901 kalaruotokuviolla, 194 x 80 x 44 cm. Casø Lux tuoli, konjakkivärinen nahka.

Myymälässä on myös tauluja ja löysin yksi joka olisi täydellinen kohteeseen. Tällä hetkellä innostukseni nousi entisestä. Toivotaan että taulu löytää paikkaansa kohteeseen, koska se kruunaa tammiset huonekalut.

Julkaissut Linn Österås

Intohimoinen sisustaja joka valmistuu pian sisustajaksi. Minulla on vuosien kokemus remonteista, sisustamisesta ja projektien suunnittelusta. Sisustussuunnittelijan ura alkoi harrastuksena muun työn ohessa. Olen aina rakastanut tehdä paljon itse, niin jopa pilareiden valaminen ja terassien teko onnistuu minulta;) Minun remppa tausta auttaa paljon suunnittelemisessa, kun tunnistan miten itse työ tehdään. Minua saa kutsua remppanaiseksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: