Naantalin asuntomessut 2022

Jos et käynyt asuntomessuilla, niin nyt voit inspiroitua Naantalin kohteista! Monissa kohteissa oli ihania puu seiniä tai puu yksityiskohtia. Ihastele muutama niistä!

Muutama valaisin kiinnitti erityisesti huomioitani. Joko väri ta muoto oli kiinnostava ja näitä valaisimia pidän myös sen takia, että ne ovat ajattomia ja sopivat moneen tilaan.

Keittö on minun mielestä todella tärkeä ja tässä näet muutama suosikeistani. Eniten minua jäi harmittamaan että moneen kohteeseen oli suuniteltu liian pieni ruokailutila, mihin saatiin mahtumaan enintään kuuden hengen ruokapöytä. Jos talo on yli 140 neliötä niin odottaisin itse, että siihen saisi ruokapöydän kahdeksalle tai jopa kymmenelle henkilölle. Tämä ei toteutunut kaikissa isommissa kohteissa, mikä minulle olisi iso miinus.

Vielä saat kuvankavalkaadin ihanista toteutuksista!

Julkaissut Linn Österås

Intohimoinen sisustaja joka valmistuu pian sisustajaksi. Minulla on vuosien kokemus remonteista, sisustamisesta ja projektien suunnittelusta. Sisustussuunnittelijan ura alkoi harrastuksena muun työn ohessa. Olen aina rakastanut tehdä paljon itse, niin jopa pilareiden valaminen ja terassien teko onnistuu minulta;) Minun remppa tausta auttaa paljon suunnittelemisessa, kun tunnistan miten itse työ tehdään. Minua saa kutsua remppanaiseksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: